5.0 rating
5 out of 5 stars (based on 16 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Top Aufenthalt

5.0 rating
November 11, 2019

Die Unterkunft ist sehr idyllisch auf der schönen Insel Texel gelegen und wird von einem sehr Ehepaar betrieben. Man hat dort eine kleine Terrasse, eine winzige Küche mit Eierkocher, Wasserkocher und Kaffeemaschine. Perfekt, um sich dort ein kleines Frühstück zuzubereiten. Das Bad ist sehr modern. Wirklich cool sind die Fahrräder, die in der Unterkunft dabei sind und man diese nicht zusätzlich ausleihen muss. So kann man direkt losstarten.

Sabine

Gastvrij, netjes en verzorgde locatie

5.0 rating
November 11, 2019

De kamer zag er fantastisch uit. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Jan en Ineke zijn 2 hele vriendelijke mensen. Wij hebben oprecht genoten van ons verblijf!

Wouter

Amazing Bed en Bike!

5.0 rating
October 11, 2019

The location was nice and quiet and yet in the middle of den Burg. My hosts were amazing people and the room was very comfortable and furnished with much love. I’d definitely go back, it was very lovely.

Sarah

Voortreffelijk!

5.0 rating
August 24, 2019

Alles was TOP. Dank Ineke en Jan.
We komen zeker terug!!

Peggy

Voortreffelijk

5.0 rating
August 15, 2019

Alles was perfect in orde.
Uitstekende plek om het gebied te verkennen.
Warme en hartelijke eigenaren die je veel over het eiland kunnen vertellen en leuke tips hebben!
Prachtige kamer in alle opzichten, aan alles is gedacht, met eigen terras.
Ga zo door Ineke & Jan 🙂

Gerhard & Ellen

Excellent

5.0 rating
August 12, 2019

Ineke is really welcoming, kind and helpful. The apartment is even nicer than the pictures, truly cosy and clean.
I have chosen this apartement mostly because bikes are provided. They are perfect to have a tour of the whole island.

Elena

Nogmaals bedankt voor het fijne verblijf!

5.0 rating
August 4, 2019

“Het is een compacte ruimte met alles er op en er aan. Ook het zitje in de eigen tuin is fijn. De ontvangst is hartelijk, de communicatie is snel en duidelijk. Wij vinden het een aanrader!”

Monique en Sarah

Sehr schön und erholsam!

5.0 rating
July 24, 2019

Sehr herzliche, hilfsbereite und aufgeschlossene Gastgeber, geschmackvoll schön und praktisch eingerichtetes Zimmer und Bad, große Terrasse mit eigenem Eingang, ruhig gelegen und doch zentral auf der Insel.
Es war sehr schön und erholsam! Danke an Ineke und Jan!

Beate

Super locatie

5.0 rating
July 11, 2019

Het was een hartstikke mooie kamer voorzien van alle gemakken, met eigen terras om heerlijk buiten te kunnen zitten.
Ontvangst was zeer vriendelijk. Kortom zeker een aanrader.

Ad en Anja

Zeker een aanrader!

5.0 rating
July 11, 2019

En dan ben je zo alweer 3 week verder…. En ga je weer helemaal op in het leven van alledag: drukte, werken, pfff vermoeiend.
vakantie?? Hebben we die al gehad?? Ja helaas wel.
In die week van extreme hitte hebben wij ons vermaakt op Texel. Nog steeds warm, maar zeker 5° kouder als op het vaste land. Een heerlijk plekje bij de Bed en Bike van Jan en Ineke. Goeie faciliteiten, een heerlijk luxe bed, fijne douche, alles mooi Spik en span. Zeker een aanrader!

Marjan
Rate your stay at Bed en Bike Strûnen op Texel