5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 25 reviews)
Excellent96%
Very good4%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Helemaal Top!

5,0 rating
September 12, 2020

Wij hebben echt een fijn verblijf gehad op Texel, bes&bike is precies wat het zegt, een meer dan goed bed en goede fijne fietsen. Daarnaast is de metamorfose van garage naar Tiny house zeer geslaagd! Een fijne compacte badkamer, een klein keuken blokje waar je prima je ontbijt kunt klaar maken, met een hotel koelkastje en koffie/thee/ei koker. En met mooi weer een eigen kleine binnenplaatsje met tuinstoelen/bankje en een tafel. Wij komen graag terug.

Mariëlle

Voortreffelijk

5,0 rating
August 11, 2020

-Alles aanwezig: nespressomachine, bestek, broodrooster, koelkastje etc.
-Super schoon
-Gebruik van de fietsen (we hebben het hele verblijf onze auto niet gebruikt)
-Locatie in Den Burg waar de meeste winkels liggen
-Vriendelijke verhuurders
-De leuke kater 🙂
-Super goede prijs voor Texel waar veel accommodaties toch écht wel de hoofdprijs vragen.

Dennis

Voortreffelijk

5,0 rating
August 3, 2020

Het was heel erg schoon. Ook erg fijn dat je privé buiten kan zitten!
De fietsen is ook een plus punt, binnen 5 min ben je in Den Burg.

Tamara

TOP

5,0 rating
Juli 28, 2020

We hebben het heerlijk gehad. Jan en Ineke zijn sympathiek, zeer gastvrij en behulpzaam. De BnB is erg schoon, fijn bed, eigen terras, eigen parkeerplaats, 2 fietsen erbij. De foto’s op de website laten zien hoe het werkelijk is. Winkels en restaurants dichtbij, met de fiets een paar minuten. Een aanrader!

Ellen en Paul

Super!

5,0 rating
Juli 20, 2020

Het begon met een goede communicatie, de gastvrouw is supervriendelijk, rustig gelegen, er is van alles aanwezig zoals borden, servies,bestek, eierkoker, nespresso, etc…. Het ontbijt kunnen we halen op loopafstand. De BB is zeer sterk aan te bevelen. Oja, leuk dat er fietsen waren. Mooi ingericht ook!!
Opmerkingen? Eigenlijk niets, of ja, toch wel, dat hun poes niet op bezoek kwam. Haha

Viviane Coetsier

Perfekt für einen Texel-Kurztrip für Aktive!

5,0 rating
Juli 16, 2020

Eine eigene kleine Terrasse zum Frühstücken, Supermärkte direkt in der Nähe – super! Auch die Fahrräder, die zur Unterkunft gehören, sind sehr gut – stabile, moderne Gazelle-Räder. Zudem ein sehr modernes Badezimmer und bequemes Boxspring-Bett. Wir kommen gerne wieder!

Raphaela

Erg Goed!

4,0 rating
Juni 25, 2020

Alles was mooi en goede hygiëne.
We hebben genoten van deze dagen

Mark Muyrers

Für einen Kurzurlaub zu zweit bestens geeignet.

5,0 rating
Juni 14, 2020

Die Unterkunft war sehr geschmackvoll eingerichtet, mit vielen liebevollen Details. Sympathische und sehr nette Vermieter. Die Lage ist sehr zentral, zum Strand sind es 7 km zu fahren, mit den kostenlosen Fahrrädern aber leicht zu bewältigen. Einkaufsmöglichkeiten und verschiedene Restaurants sind in der Nähe. Jederzeit weiter zu empfehlen, würden auch immer wieder dort buchen.

Anja Kerstin

Es waren 4 sehr schöne Tage.

5,0 rating
Juni 5, 2020

Es war ein kleines liebevoll eingerichtetes und sehr sauberes Apartment, in dem es an nichts fehlte. Die Vermieter waren sehr nett und gaben uns sehr gute Tipps, zB.wo man auf der Insel gut isst.
Es waren 4 sehr schöne Tage.

N. Franke

Top Aufenthalt

5,0 rating
November 11, 2019

Die Unterkunft ist sehr idyllisch auf der schönen Insel Texel gelegen und wird von einem sehr Ehepaar betrieben. Man hat dort eine kleine Terrasse, eine winzige Küche mit Eierkocher, Wasserkocher und Kaffeemaschine. Perfekt, um sich dort ein kleines Frühstück zuzubereiten. Das Bad ist sehr modern. Wirklich cool sind die Fahrräder, die in der Unterkunft dabei sind und man diese nicht zusätzlich ausleihen muss. So kann man direkt losstarten.

Sabine
Bewerten Sie Ihren Aufenthalt